Tentang Kami

Profil Perusahaan

Industrial park

Huizhou kaiwansi Electronic Technology CO., LTDperenahna di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong. Terbatas mangrupikeun produsén earphone nirkabel high-end propésional, konsentrasi hiji headset R&D, produksi sareng pamasaran langkung 9 taun.

Produk utama kalebet beungkeut, headband sareng earphone Tws. Pabrik urang ngagaduhan luas langkung ti 3.000 méter pasagi kalayan langkung ti 200 padamel sareng 4 jalur produksi asak. Ayeuna, kapasitas produksi langkung ti 200,000 unit per bulan sareng produk na diékspor ka langkung ti 150 nagara sareng daérah. Salaku tambahan, produk kami parantos kéngingkeun apresiasi hébat dina pasar anu béda-béda di dunya. Sareng kami ngadukung logo khusus dina produk.

We sorangan dilengkepan instrumén tés canggih, alat produksi sareng sistem manajemen pikeun mastikeun produk anu berkualitas. Sadaya barang kami sacara ketat taat kana Sistem Kontrol Kualitas ISO9001: 2015.

Kusabab didirikeun taun 2010, KAIWANSI teras-terasan bakti dina desain produk, pangendali kualitas sareng palayanan pelanggan, anu gancang réspon sareng ngahontal kapuasan pelanggan. Ngaliwatan usaha anu teras-terasan, KAIWANSI dipikaterang ku palanggan pikeun ngahasilkeun produk tingkat kualitas luhur. Sareng departemén R&D propésional, KAIWANSI pamekaran kontinyu kualitas luhur, produk inovatif anu minuhan paménta pasar. Nilai inti perusahaan urang nyaéta inovasi, persatuan, proaktif sareng kerja keras. Sareng unggal anggota di dieu tiasa ngamaksimalkeun kamampuan pribadi pikeun ngawangun mérek perusahaan.

Front desk

Tkerjasama hrough sareng perusahaan dagang, kami nyayogikeun jasa OEM & ODM ka seueur mérek top dina sababaraha taun ka pengker. Dina Juli, 2019, pikeun ngalegaan lingkup bisnis INDIA JEUNG EURO sareng terang langkung seueur ngeunaan pasar, KAIWANSI parantos nyetél departemén penjualan luar negeri nyalira, dina waktos éta, KAIWANSI nyiptakeun mérekna nyalira FITHEM ... Suksés urang henteu ngan ukur datang ti luhur prihatin kualitas, tapi tina kapercayaan sareng dukungan para nasabah. Sareng ngagaduhan reputasi anu hadé sareng reputasi di pasar internasional sareng ogé ngagaduhan reputasi anu saé dina prosés kerjasama Saran ngeunaan optimalisasi produk. Kami leres-leres ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik sareng milari kerjasama jangka panjang.

Pameran

digital show (1)
digital show
digital show (3)

Sertipikat

zhengshu1
zhengshu2
zhengshu3