Fithem Ks-009SBlux nirkabel midangkeun olahraga olahraga sareng headphone home santai

Pedaran pondok:

Nyocogkeun sareng musik anu éndah nalika olahraga tiasa ngajantenkeun latihan henteu deui monoton. Pilih headset olahraga Bluetooth nirkabel anu ngajantenkeun anjeun langkung raoseun, sahingga anjeun tiasa ngaraoskeun kahirupan anu langkung raoseun dina waktos luang anjeun, sareng anjeun tiasa ngaleungitkeun belenggu sareng ngaleupaskeun kesang anjeun kana eusi haté anjeun. Headset olahraga anu disarankeun dinten ayeuna nyaéta KS-009s, supados kahirupan olahraga anjeun henteu monoton.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk:

Nyocogkeun sareng musik anu éndah nalika olahraga tiasa ngajantenkeun latihan henteu deui monoton. Pilih headset olahraga Bluetooth nirkabel anu ngajantenkeun anjeun langkung raoseun, sahingga anjeun tiasa ngaraoskeun kahirupan anu langkung raoseun dina waktos luang anjeun, sareng anjeun tiasa ngaleungitkeun belenggu sareng ngaleupaskeun kesang anjeun kana eusi haté anjeun. Headset olahraga anu disarankeun dinten ayeuna nyaéta KS-009s, supados kahirupan olahraga anjeun henteu monoton.

Fithem Ks-009SBluetooth wireless gaming waterproof sports and leisure home headphones
Chipset BES WT230 / BK 3266
Diaméter tanduk ∅9MM
Speaker impedansi 16Ω
Kapasitas batré 110mAh
Vérsi Bluetooth V5.0
Waktos panggunaan 6-8 jam
Waktos sayaga 150jam
Jarak Bluetooth 10M

1. Desain umum tina headset ieu pikaresepeun pisan pikeun pangguna, kecuali sirip hiu, jangjang ceuli henteu ngan ukur lemes dina matérial tapi ogé desain pisan caket. Moal aya perasaan teu raoseun pisan kana ceuli. Éta ergonomis sareng stabil pisan pikeun dipaké. Ngagunakeun bahan bertulang, éta moal murag kusabab gerak, sareng kelas tahan cai tina bahan nyaéta IPx5.

2. Dina hal kualitas sora, rongga logam dianggo pikeun ngajantenkeun stereo spasial langkung kabuka, résolusi langkung bass, sareng frékuénsi rendah kuat.

3. Chip versi Bluetooth performa performa mainstream utama 5.0 ngajantenkeun sambungan langkung stabil, konsumsi kakuatan rendah, langkung seueur pangalaman, sareng ngadangukeun lagu anu langkung akurat.

4. Tutup ceuli ngagaduhan fungsi magnét, janten moal aya kaayaan kawat-tatu nalika earphone henteu dianggo.

5. Pakét beurat volume:

1 buah / kotak

40 Potongan / CTN

Ukuran karton: 43 * 27 * 27.5 CM

Beurat NET: 3,8 kg

Beurat beurat: 4,4 kg

6. Umur batré anu panjang nyaéta 12 jam, sareng anjeun henteu sieun mangaruhan padamelan atanapi suasana haté nalika batréna pareum nalika anjeun nuju di perjalanan bisnis atanapi dianggo!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali