Fithem ks-011b musik nirkabel nirkabel Bluetooth beuheung ngagantung headset kaulinan

Pedaran pondok:

Bentuk produkna nyaéta strip gél silika. Jinis headset ieu moal ngaraos beurat headset nalika dianggo dina beuheung.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk:

1. Bentuk produkna nyaéta strip gél silika. Jinis headset ieu moal ngaraos beurat headset nalika dianggo dina beuheung.

2. Bahan outsourcing tiasa disaluyukeun numutkeun syarat pelanggan. Bahan sareng bungkusan logo ogé saé pisan sareng cocog sareng visi masarakat.

Bagian tukang bungkusan kuring stabil pisan sareng hideung sapertos tukang, sareng sisina bodas, bodas sareng hideung langkung modis, sareng gaya desainna langkung meriah. Gambar earphone di tengah kotak jelas dina pandangan, sareng ditampilkeun jelas pisan di payuneun jalma. .

Fithem ks-011b waterproof music wireless bluetooth neck hanging gaming headset

3. Fungsional kalis cai saé pisan. Tingkat tahan cai nyaéta IPx5. Sanaos henteu tiasa ngirangan aktif bising, éta tiasa ngirangan sora sacara fisik. Ceulina ceuli sareng ceuli caket pisan. Ieu pisan ngirangan sora éksternal sareng sadar réduksi noise fisik. Jangjang ceuli sirip hiu ogé Hadé pisan yén headset moal murag kusabab sababaraha latihan anu kuat nalika latihan, sareng tombol fungsi headset ogé saderhana pisan pikeun dioperasikeun. Dua pasang colék anting ogé ditepikeun. Aya ogé kabel ngecas usb, ogé manual produk sareng kartu jaminan.

Chipset QCC 3024 BK3266
Diaméter tanduk ∅9MM
Speaker impedansi 16Ω
Réspon frékuénsi 20Hz-20KHz
Kapasitas batré 220mAh
Vérsi Bluetooth V5.0
Waktos panggunaan 300jam
Jarak Bluetooth 10M
Tahan cai IPX5

4. Pamakéan earphone lumayan ramah, sami sareng earphone Bluetooth biasa. Nalika anjeun nganggo pikeun pertama kalina, pencét sareng tahan tombol pungsi dugi lampu indikator biru hurung gancang dina kaayaan pareum, anjeun ngalebetkeun modél papasangan, mendakan KS-011B ieu dina alat, sareng anjeun tiasa nyambungkeunana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali