Fithem ks-016 Wireless stereo neckband bluetooth Chip 5.0 olahraga headphone

Pedaran pondok:

Kenikmatan nirkabel enteng sareng portabel. Headband nirkabel Bluetooth headset nirkabel grade IPx5 chip QCC3003 / 3024 atanapi BK3266 dual accu tiasa ngajantenkeun waktos playback langkung lami. Kami mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan anu gaduh sertifikasi produk sapertos CE sareng sertipikat anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

1. ks-016 bubuka produk

Umur batre anu kuat dina muatan tunggal Serepan magnét nano nolak nolak bungkus Bluetooth 5.0 transmisi gancang 3D audio sareng kanikmatan nguping Sistem batré ganda tiasa diputer lami, musik visual anu ngareuwaskeun tanpa rugi.

Fithem ks-016 Wireless stereo neckband bluetooth Chip 5.0 sports headphone (2)
Fithem ks-016 Wireless stereo neckband bluetooth Chip 5.0 sports headphone (3)

2. ks-016 parameter

Chipset QCC: 3003/3024 BK: 3266
Diaméter tanduk Ø10MM
Kapasitas batré 110mAh
Vérsi Bluetooth V5.0
Waktos panggunaan 6-8 jam
Ngecas waktos 1-1.5 jam
Waktos sayaga 150jam

3. Fitur sareng aplikasi Ks-016

Desain frékuénsi payun ngirangan gangguan geter, frékuénsi handap langkung lemes, sora manusa langkung saé, resep pesona musik Kombinasi éndah mode geter komposit serat karbon + téknologi akustik dinamis ageung, resonat dina aksi magnetisme sareng listrik , sareng malikkeun audio anu caang tina musik, Frékuénsi sedeng pinuh, frekuensi handap kandel sareng fleksibel.

4. Ks-016 detil produk

Gantungan beuheung mémori fleksibel sareng melengkung. Kerahna didamel tina silikon cair médis, anu lemes sapertos kulit orok, haneut sareng raoseun, stabil sareng dipercaya. Éta tiasa ditagihkeun sababaraha detik sareng gaduh umur batre anu kuat. Unggal catetan jelas sareng murni.

5. Detil bass anu beunghar, frékuénsi luhur diwakilan ogé, sareng Mezzo beunghar, saé pisan. Operasi saderhana kontrol pusat ogé ngajantenkeun pangguna raos gampang dianggo, kualitas sora ogé rangking 10 top dina industri anu sami, listrikna 110mAh tiasa nyiarkeun batré 12 jam ogé aman pisan, produkna ogé ngagaduhan sababaraha ukuran sapertos kitu salaku jaminan, anjeun wilujeng sumping konsultasi sareng mésér.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali