Fithem ks-020 bluetooth wireless earphone boss boat Leisure headphone olahraga

Pedaran pondok:

Belah ngagantung beuheung tina bahan silikon lemes pisan, sareng batréna ganda tiasa ningkatkeun waktos panggunaan.

Ks-020 ieu diwangun ku bk: 3200 chip, sareng versi Bluetooth nyaéta 5.0. Kelas IPX5 tahan cai.


Detil Produk

Tanda Produk

1. bubuka produk:

Belah ngagantung beuheung tina bahan silikon lemes pisan, sareng batréna ganda tiasa ningkatkeun waktos panggunaan.

Ks-020 ieu diwangun ku bk: 3200 chip, sareng versi Bluetooth nyaéta 5.0. Kelas IPX5 tahan cai. Kami OEM pikeun parahu.

Fithem ks-020 bluetooth wireless earphone boss boat Leisure sports headphones (3)
Fithem ks-020 bluetooth wireless earphone boss boat Leisure sports headphones (1)

2. Fithem Produk parameter bubuka

Chipset BK 3566
Kapasitas batré 110mAh
Waktos panggunaan 6-8 jam
Ngecas waktos 1-1.5 jam
Waktos sayaga 150jam
Tahan cai IPx5
Vérsi Bluetooth V5.0

3. Fitur produk Fithem

Earplugs leutik, portabel, merenah sareng fungsi magnét. Moal kaganggu sapertos gaya headphone tradisional.

4. Detil produk Fithem

Headphone moal cacad kusabab tilepan wenang. Pisan tangguh, produk urang dijamin salami sataun.

5. Nganggo versi Bluetooth 5.0 pangiriman transmisi nirkabel panganyarna, sareng ngadukung protokol coding kualitas luhur SBC, AAC sareng Aptx. BANGUNAN-IN 110MAH batré tiasa diisi ulang, dina kaayaan ngeusi batre, tiasa nyayogikeun ketahanan maén musik dugi ka 13 jam. Pikeun ngaktipkeun pangguna pikeun kéngingkeun kualitas panggero anu langkung jelas, tapi ogé paningkatan khusus dina fungsi band geter beuheung panggero, pikeun mastikeun yén telepon henteu sono.

6. Kontrol aspék: pencét nambihkeun tiasa Ngepaskeun sora pikeun mencét ngirangan tiasa lungsur nada, dua tombol plus tiasa maju lagu dua tombol dikurangan tiasa mundur lagu. Konci kontrol tengah tiasa dianggo pikeun ngareureuhkeun musik. Posisi Kontrol Tengah tahan ka cai sareng moal kapangaruhan ku cuaca, henteu dina penampilan atanapi kinerja sora saleresna bakal nganteurkeun parasaan anu pangpikatna, tapi peran kualitas sora anu saé pisan.

7. Harga ogé langkung mirah tibatan harga anu sami, rasio harga kinerja headphone langkung luhur sareng langkung saé. Produk éta ogé ngagaduhan penjualan sareng pesenan dina situs internasional ALIBABA, Fokus kana bagian anu paling diperyogikeun ku pangguna, supados dina tampilan, pamakean, panggero, sareng kualitas sora henteu tiasa milih dewan pondok anu jelas, janten pasar sareng barang komuter anu kalapa kalapa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali