Ks-012 fithem gaming sports headset nirkabel bluetooth neckband earphone IPX5 earphone tahan cai

Pedaran pondok:

• Desain batré kapasitas ageung pikeun umur batre anu langkung lami

• Pamutahiran anyar Bluetooth 5.0, sambungan anu langkung stabil

• Kualitas sora anu anyar disaluyukeun, langkung gerak

• IPx5 waterproof, jero cai sareng tahan kesang

• bass beurat, sora stereo binaural


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

1. Desain batré kapasitas ageung pikeun umur batre anu langkung lami

• Pamutahiran anyar Bluetooth 5.0, sambungan anu langkung stabil

• Kualitas sora anu anyar disaluyukeun, langkung gerak

• IPx5 waterproof, jero cai sareng tahan kesang

• bass beurat, sora stereo binaural

• Silikon buatan tukang ngaput anu lemes sareng pas earplugs, stabilkeun sagala jinis gerakan dina Ceuli kuring

• Ngagem serong, pangalaman anu raos, nganggo babandingan ergonomis pikeun beulah, langkung pas dina awak manusa

Ks-012 fithem gaming sports wireless headset bluetooth neckband earphone IPX5 waterproof earphone
Chipset QCC3003 waktos maén lami BK3266
Diaméter tanduk                              ∅10MM
Speaker impedansi 16Ω
Réspon frékuénsi 20HZ-20KHZ
Kapasitas batré 160mAh * 2 = 320mAh
Vérsi Bluetooth V5.0
Waktos panggunaan 24 jam
Waktos sayaga 440 jam

2. Daya tarik magnetik calakan, caket pas

• Magnét cocog sareng earphone, anu tiasa dianggo dina taktak sareng beuheung nalika henteu dianggo, sareng aktip pikeun nyegah kabel gulungan sareng henteu gampang leungit, anu langkung saé sareng super ayeuna

• Lingkungan tilu diménsi, ngararasakeun pesona olahraga

• Earphone henteu ngan ukur hampang, kompak, sareng saderhana, tapi éta ogé tiasa nyandak anjeun ngalaman perasaan anu jero nalika aya di aula nari nalika olahraga.

3. Jarak sapuluh méter sambungan gancang

• Lingkaran konéksi ageung, teu kedah hariwang ngeunaan kualitas sora anu kapangaruhan dina jarak sapuluh méter

• Sambungan nirkabel gancang sareng stabil, terasrasakeun pesona musik

• Operasi saderhana sareng mimiti gancang

• Desain tombol saderhana, ditingkatkeun protruding tombol tilu diménsi anu saderhana dianggo sareng langkung gampang diluyukeun ku touch blind, kancing na kompak sareng langkung éndah

• Sapinuhna cocog sareng telepon sélulér, komputer sareng tablet

• Muatan super flash

• Fungsi ngeusi flash gancang internal, ngecas salami 10 menit tiasa nyiarkeun 6 jam musik, pangalaman anjeun langkung cekap

• Kerah fléksibel, bébas ngabengkokkeun tanpa corak

• Sesuai sareng bentuk alami awak manusa, pas kana beuheung, henteu gampang dieunakeun Logo tiasa disesuaikan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali